Profil/HIstorie

EuroTechnic blev grundlagt 1 maj. 1984 af Christian Jensen og Ole Kragelund. Deres baggrund og tilknytning til den daværende mobilindustri i Nordjylland var i starten grundstenen for virksomheden, men allerede kort tid efter blev den nye virksomhed leverandør til flere lokale kunder med behov for produktion af elektronik.

Allerede i 1985 var det nødvendigt at udvide produktionsarealet, og der kom flere medarbejdere til. Udviklingen forsatte de efterfølgende år med flere kunder, og i 1989 var der igen behov for en udvidelse af rammerne. I løbet af 90érne begyndte de første udenlandske kunder at melde deres ankomst og i 2001 blev det nødvendigt at udvide produktionsarealet til de godt 3.500 m2 som også er rammerne for virksomheden i dag.

I gennem alle årene har virksomheden løbende investeret i automatisering af de forskellige processer og kan derfor i dag tilbyde en fleksibel produktion med nogle af de nyeste produktionsteknologier inden for SMD produktion.

De lokale kunder og den lokale forankring i Nordjylland har virksomheden stadig, men i takt med at markedet for elektronik i dag er blevet et globalt marked, har virksomheden også i dag flere udenlandske kunder, som bidrager til virksomhedens forsatte udvikling.